SyncVR är ISO27001 och NEN7510 certifierat!

SyncVR Medical är stolta över att meddela att vi har förvärvat ISO2001- och NEN7510-certifieringarna. Det bör också noteras att vi är det första VR-företaget någonsin som får dessa certifieringar. Detta visar att vi verkligen är ledande inom VR-branschen, särskilt för den medicinska världen. Vi strävar efter att vara ledande inom flera aspekter, och med dessa certifieringar bevisar vi att vi fortsätter att göra det. 

Men vad innebär de egentligen? Båda certifieringarna handlar om vårt informationssäkerhetshanteringssystem. Med andra ord: hur vi hanterar personlig information om företag och allt vi får och / eller använder. Genom att få en sådan certifiering får omvärlden beviset att vi värdesätter och förbinder oss att ha ett säkert informationshanteringssystem när vi tillhandahåller vår innovativa VR-upplevelse. Detta är naturligtvis inte nytt för oss, men denna certifiering förstärker bara vårt löfte.  

Det finns en liten skillnad mellan de två certifieringarna. ISO27001 är internationellt känt som certifiering för informationssäkerhetshanteringssystem. NEN7510 är väldigt lika, men endast för den nederländska marknaden och särskilt inriktad på sjukvård. Vi är därför mycket stolta över att ha fått denna certifiering eftersom vårt fokus är specifikt för vården. Båda säkerställer att information hanteras säkert och säkert. Något som SyncVR Medical tycker är oerhört värdefullt. Med hela vår plattform nu ISO- och NEN-certifierad tar vi VR till nästa nivå.

sv_SESvenska