Internationalisering av applikationer för virtuell verklighet

Internationalisering av applikationer för virtuell verklighet

blog-post-picture-1200x820.jpg

SyncVR har fokuserat på internationalisering mer och mer de senaste månaderna. Vi har inte bara expanderat till andra länder än bara Nederländerna, men vi har också implementerat nya språk och utarbetat ett ännu mer internationellt team. Vi tror att alla ska ha tillgång till den revolutionerande och innovativa upplevelsen som är medicinsk VR. Vårt team stärks nu av människor från hela Skandinavien, USA, Tyskland och Irland. De erkände vidare att internationalisering är nyckeln för SyncVR. Därför har vi börjat implementera fler och fler språk i VR-applikationerna i App Store. 

Ett land definieras aldrig av bara ett språk, varför flera alternativ bör vara tillgängliga. Alla förtjänar att kunna uppleva medicinsk VR på ett språk som de är mest bekväma med. Optimal distraktion eller avkoppling uppnås endast om en person faktiskt har möjlighet att följa voice-over under den uppslukande VR-upplevelsen. Forskning har också visat att språkbarriärer kan ha någon allvarlig inverkan på patientens välbefinnande. Det kan inte bara resultera i en sämre bedömning av symtomen, men det kan i slutändan leda till mindre diagnos och felaktig vård. Det är där SyncVR kommer in. Vi överbryggar detta gap genom att göra sjukvården tillgänglig med tillägg av nya språk, eftersom det kommer att optimera avkoppling och distraktion under medicinska ingrepp. Genom att överbrygga dessa möjliga språkbarriärer kommer patienten att uppleva SyncVR i sin fulla kapacitet. Alla patienters behov ska tillgodoses, och det inkluderar att inkludera olika språk.

Av dessa skäl har vi arbetat hårt med att implementera flera språk. Vi är stolta över att meddela att alla avslappnande och distraherande applikationer nu kan avnjutas på nederländska, tyska, danska, engelska, franska, arabiska, turkiska och ryska. Dessa språk har valts eftersom de talas allmänt inom befolkningen i de länder vi för närvarande arbetar med. Vi strävar efter att förgrena oss ytterligare och därmed införliva ännu fler språk. Internationalisering och inkludering är av stor betydelse och vi kommer att fortsätta att betona detta i framtiden.

sv_SESvenska