SyncVR on ISO27001- ja NEN7510-sertifioitu!

heinäkuu 13, 2021 mennessä SyncVR Medical

SyncVR Medical ilmoittaa ylpeänä, että olemme hankkineet ISO2001- ja NEN7510-sertifikaatit. On myös huomattava, että olemme kaikkien aikojen ensimmäinen VR-yritys, joka on saanut nämä sertifikaatit. Tämä osoittaa, että olemme todellakin edelläkävijöitä VR-teollisuudessa, erityisesti lääketieteellisessä maailmassa. Tavoitteenamme on olla edelläkävijöitä monista näkökohdista, ja näillä sertifikaateilla osoitamme, että teemme niin edelleen. 

Mutta mitä ne itse asiassa merkitsevät? Molemmat sertifikaatit koskevat tietoturvan hallintajärjestelmäämme. Toisin sanoen: miten käsittelemme yritysten henkilökohtaisia tietoja ja kaikkea mitä saamme ja / tai käytämme. Hankkimalla tällaisen sertifikaatin ulkomaailma saa todisteet siitä, että arvostamme ja sitoutumme turvallisen tiedonhallintajärjestelmän tarjoamiseen tarjoamalla innovatiivisia VR-kokemuksia. Tämä ei tietenkään ole meille uusi asia, mutta tämä sertifikaatti vain vahvistaa lupauksiamme.  

Näiden kahden sertifikaatin välillä on pieni ero. ISO27001 tunnetaan kansainvälisesti tietoturvan hallintajärjestelmien sertifikaattina. NEN7510 on hyvin samanlainen, mutta vain Alankomaiden markkinoilla ja erityisesti terveydenhuoltoon tarkoitettu. Siksi olemme erittäin ylpeitä siitä, että olemme saaneet myös tämän sertifikaatin, koska painopisteenämme on terveydenhuolto. Molemmat varmistavat, että tietoja käsitellään turvallisesti ja turvallisesti. Jotain, jonka SyncVR Medical pitää uskomattoman arvokkaana. Kun koko alustamme on nyt ISO- ja NEN-sertifioitu, viemme VR uudelle tasolle.

fiSuomi