Virtuaalitodellisuuden markkinapotentiaali terveydenhuollossa

Virtuaalitodellisuuden markkinapotentiaali terveydenhuollossa

maaliskuu 2, 2021 mennessä SyncVR Medical
IMG_20200915_172131-1200x553.jpg

Virtuaalitodellisuus on kaikki mullistamassa terveydenhuoltoalan tulevina vuosina, ja sillä on käyttämätön potentiaali viedä ala voimaan. Terveydenhuollon markkinoiden maailmanlaajuisen VR: n arvoksi arvioitiin $ 240,91 miljoonaa vuonna 2018, ja sen odotetaan kasvavan eksponentiaalisesti $ 4,64 miljardiin vuoteen 2025 mennessä. Suurin syy kasvuun johtuu siitä, että VR mahdollistaa IT-ratkaisujen helpon integroinnin kaikilla osa-alueilla terveydenhuollon muutos potilaan hoidossa.

Statista_VR: n markkina-arvo

VR: n käytön laajuus terveydenhuollossa laajenee sairaanhoitajien kouluttamisesta, lääketieteellisestä markkinoinnista, leikkausten tekemisestä tautitietoisuuteen. Lisäksi yhdistettynä muihin tekniikoihin, kuten MRI / CT-skannaukseen, VR nousee entistä tehokkaammaksi diagnostiikkatyökaluksi. Mutta lääketieteellisen VR-teollisuuden markkina-arvon maailmanlaajuisen nousun liikkeellepaneva voima on potilaiden hoidon innovatiivisempien hoito- ja diagnoosivaihtoehtojen kysynnän kasvu. Lisäksi viimeaikainen kehitys tekniikan alalla huippuluokan kannettavilla tietokoneilla, puhelimilla ja Internet-yhteyksillä on myös vauhdittanut markkinoiden kasvua. VR: n käytön lisääntymisen edistyneissä hammaslääketieteellisissä toimenpiteissä ja syöpähoidoissa odotetaan tarjoavan kannattavia mahdollisuuksia VR: n kasvulle terveydenhuollon markkinoilla tulevaisuudessa.

Terveydenhuollon markkinoiden virtuaalitodellisuus on segmentoitu tekniikan, tuotteen, loppukäyttäjän ja alueen perusteella. Teknologian pohjalta markkinat on jaoteltu päähän asennettaviin, eleiden seuranta-, sekä projektori- ja näyttöseiniin. VR-kuulokkeet ovat tärkeä laite, jonka avulla käyttäjät voivat uppoutua peliympäristöön, on päänäyttöinen näyttö - ympäröivä laitteisto, joka ei salli valoa tai ulkopuolelta tulevia kuvia häiritsemään virtuaalikuvia. Laitteistomarkkinoiden odotetaan kasvavan nopeasti lähivuosina 10 miljardiin $: hen.


Statista_VR -laitteisto Kasvava kiinnostus ja lisääntyvä VR-tuotteiden saatavuus lisäävät virtuaalitodellisuuslaitteiden myyntiä tulevina vuosina. Edistyessä ohjelmistot suunnitellaan vastaamaan eri osastojen erityistarpeita. Mukautettavuus, joustavuus toistuvaan käyttöön ja mukaansatempaavampi ympäristö, ohjelmistomyynti kasvaa $ 6,4 miljardiin.

Statista_VR-ohjelmistoLoppukäyttäjän perusteella loppukäyttäjän perusteella terveydenhuollon markkinoiden VR luokitellaan sairaaloihin ja klinikoihin, tutkimuslaboratorioihin ja muihin loppukäyttäjiin. Sairaala- ja klinikkasegmentin odotetaan kasvavan ennustejaksolla johtuen virtuaalitodellisuuden lisääntyneestä käytöstä kirurgeille auttamaan heitä leikkauksissa sairaaloissa ympäri maailmaa. Lisäksi VR: n käytön odotetaan lisääntyvän kivunhallinnassa, neurologisten häiriöiden hoidoissa ja ahdistushoidossa.

fiSuomi